за нас

Адвокатско дружество Антоанета Димоларова, Розалина Градинарова и съдружници е съвременно и новаторско обединение за упражняване на адвокатска практика, създадено през 2005 година съгласно българския Закон за адвокатурата. Инициатори и учредители на дружеството са дългогодишните партньори в юридическата фирма ДИА Консулт, основана през 1996 година. Успешното съчетание между богатия опит, натрупан през едни от най-динамичните години на България и предприемчивия и енергичен стил, изведе кантората сред лидерите на пазара, предоставящи комплексно правно обслужване.

Нашето кредо е постигането на успех чрез сътрудничество и спазване на закона. Споделяме и подкрепяме развитието на правото и юридическата професия и сме активни участници при обсъждането на законопроекти и провеждането на дискусии по важни обществени въпроси.

Работим, водени от целта да градим трайни отношения с нашите клиенти на основата на доверие, коректност и лична отговорност. Ние сме екип от професионалисти на високо ниво, с които всеки клиент може да осъществи личен контакт. Предоставяме целия си опит и знания при решаването на всеки правен проблем, тъй като считаме, че за клиента ни всеки проблем е важен, а за нас всеки клиент е значим.

Високите професионални стандарти, на които се стремим да отговаряме, помагат да поддържаме и разширяваме контактите и съвместната ни работа с правни кантори от Германия, Великобритания, Италия и с членовете на Insuralex - световна организация на независими адвокати в сферата на застраховането и презастраховането, в която членуваме от 2009 година и в която се приемат за членове само доказани адвокатски фирми, специализирани в областта на застраховането. Нашето адвокатско дружество е първия поканен и приет през 2009 година член от страните от Източна Европа. Участието ни в Insuralex ни дава възможност да споделяме професионален опит, както и да предложим на нашите клиенти правно съдействие във всички държави, където имаме членове.

Един от професионалните ни акценти е върху застрахователното право и като партньори на вестник „Застраховател” водим рубриката „Юридическа консултация”.

През годините осъзнахме, че обществената ангажираност не трябва да се приема като задължение, а като целенасочена работа за съхраняване на хумаността и духовността. Израз на това разбиране е подкрепата ни чрез безвъзмездна правна работа, която оказахме на Фондация Етерна, чиято заслуга е възстановяването на Боянската черква. Морално и професионално сме ангажирани и с възстановяването на Манастира „Св.св. безсребърници и чудотворци Козма и Дамян”, с.Гигинци.

Нашата лична и колективна позиция е да бъдем екологично отговорни и насърчаваме и сътрудничим на всички зелени съмишленици,които се надяваме да се увеличават.

Израз на фирмената ни философия е и дизайна на нашия web site, в който ни гостувате сега.

Изказваме благодарност на един от любимите ни творци г-н Кеазим Исинов, с чието любезно съдействие и съгласие използваме части от негови картини.